Vijesti

Novi prikaz Test Drive Unlimited Solar Crowna donio novu odgodu, a fanovi se pitaju: “Gdje je prašina?”

Test Drive Unlimited Solar Crown trebao je izaći “prije travnja” ove godine, međutim, premda smo u ožujku, novi prikaz objavljen je bez datuma izlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trailer s fokusom na istraživanje otkriva predivne lokacije razbacane po Hong Kongu. Vizuali su tu, zvuk impresionira, lokacije su lijepe… ali jedna bitna stvar nedostaje. Gdje je prašina na off-road cestama? Izgleda čudno kada se ne praši.

Ali ne brinite, developeri su svjesni toga. Doduše, nisu sigurni hoće li efekte poput prašine i lokvi uspjeti ubaciti u igru. Navode kako oboje oduzimaju puno resursa te se nadaju pronaći neki balans u optimizaciji. “Iako je naš engine sposoban prikazati duge tragove prašine kao u WRC igrama, zbog veličine Hong Konga i resursa potrebnih za iscrtavanje drugih vozača te detaljnih okruženja, prašina nam je priličan izazov”.

U istom obraćanju dodaju kako TDUSC vide kao vozački MMO, zato će i uvjetovati konstantnu internet konekciju, ali zbog količine preostalog posla više neće komunicirati niti otvoreni datum izlaska, ali uskoro možete očekivati treće i dosad najveće zatvoreno testiranje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano