Vijesti

Novi State of Play zakazan je za četvrtak u 23 sata: Bez Ragnaroka i Forbidden Westa, ali s nekim drugim “uzbudljivim” igrama

Tjednima se nagađalo o terminu i sadržaju nove State of Play prezentacije igara za PS4 i PS5. Termin je pogođen, ali nažalost, neće se obistiniti grandiozne glasine o navodnim koloksijalnim prikazima novih ekskluziva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druženje je zakazano za prekosutra (četvrtak 7. 6.) u 23 sata, trajat će pola sata, a Sony je zasad otkrio da će jedan od slotova popuniti PS5 konzolaška ekskluziva Deathloop u trajanju od 9 minuta.

U ostalih nešto više od 21 minute Sony će prikazati neke uzbudljive 3rd party i indie naslove. Da se ne nadamo uzalud, potvrđen je izostanak novog God of Wara i Horizon Forbidden Westa, ali zato smo prilično sigurni kako će prikazati novi Call of Duty koji je prije 4 dana potajno otkrio svoje kodno ime na PSN-u.

Nekako smo uvjereni kako će se u preko 30 minuta pronaći mjesta za još pokoji veći AAA naslov, a Sony obećaje da ovo neće biti jedina njihova prezentacija ovog ljeta.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano