Vijesti

Novi studio tvorca GTA prikazao je MindsEye, igru kakvu smo željeli od njega

Tvorac GTA Leslie Benzies kasnije ove godine izdat će igru Everyhere, naslov o kojem se još uvijek ne zna puno osim da će funkcionirati kao svojevrsna platforma za igranje i kreiranje igara s gomilom kreativnih i gameplay mogućnosti. A djelom Everywherea bit će igra MindsEye.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MindsEye ne izgleda poput nekog Roblox naslova, izgleda kao punokrvna AAA igra, i igra se poput GTA, što možete vidjeti u kratkom teaser traileru. Brze vožnje automobilima, puno oružja i akcije te, očito je, u pozadini futuristička tematika. Izgleda sjajno te izgleda konačno kao neko next-gen iskustvo.

Benziesov studio Build a Rocket Boy MindsEye opisuje kao “visokooktanski” AAA naslov, akcijsku avanturu sa snažnom pričom smještenom u svijet futurističkih korporacija, teorija zavjere i zlokobnih novih tehnologija. Premda će MindsEye biti dijelom Everywherea, developeri navode kako se radi o dva odvojena AAA projekta.

I dok Everywhere izlazi do konca ove godine, za MindsEye nismo sigurni.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano