Vijesti

Novi The Division će biti F2P igra!

Ubisoft je upravo objavio, The Division svijet dobiva novu igru, odnosno spin-off, koji će biti F2P naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po izlasku prvog The Divisiona, puno se prašine diglo oko manjka end-game sadržaja te sveopće repetivnosti misija. Ubisoft je neko vrijeme sjedio na ušima, a onda se trgnuo i upregnuo mašineriju, koja je ubrizgala hrpetinu novog sadržaja u igru. Danas je prvi The Division igra koja se može bez problema igrati preko stotinu sati bez da imalo dosadi. Nastavak je donio nešto bolji start i više odmah dostupnog sadržaja te ogromnu Warlords of New York ekspanziju, koja je praktički igra unutar igre. Sadržaja je bio puno, kao i novog, redovito ubrizgavanog. Ubisoft se dobro pobrinuo oko Game as a Service usluge te su igrači uglavnom bili zadovoljni. Danas The Division zajednica broji preko 40 milijuna igrača, što je više nego impresivna brojka. Iako se treći dio sasvim realno očekuje, Massive Entertainment se prebacio na izradu neimenovanih igara iz Avatar i Star Wars svijeta, stoga ćemo na punokrvni The Division nastavak pričekati još koju godinu.

Kako se ne bi dosađivali previše ili pak zaboravili na serijal, Ubisoft je najavio proširenje The Division univerzuma sa free 2 play spin-offom punog imena Tom Clancy’s The Division Heartland, kojeg će razvijati Red Storm. Nažalost, informacije koje je Ubisoft podijelio su iznimno šture. Heartlands će biti smješten u The Division univerzum, te će pružiti posve novu perspektivu na serijal u novom okruženju. Prethodno iskustvo igranja prva dva nastavka neće biti potrebno, kaže Ubisoft. Datum izlaska bi trebala biti ova ili sljedeća godine te će biti raspoloživ za PC, neimenovane konzole te cloud.

S obzirom na odabir free 2 play načina distribucije, nije nemoguće da će Heartlands biti i Battle Royal igra. Realno je očekivati veliki naglasak na PvP, neku vrstu Dark Zone, kao i možda povratak Survivala.

Ukoliko želite među prvima iskušati posve novo The Division iskustvo, možete se prijaviti za Early Playtest ovdje.

Koja su vaša očekivanja od novog The Divisiona te hoćete li ga igrati?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano