Vijesti

Novi trailer za Destiny 2 Witch Queen ekspanziju prikazuje craftanje oružja i nove Exotice

I dok se Sonyjeva akvizicija Bungieja vrijedna 3,6 milijardi dolara privodi kraju, studio vrijedno radi na novoj velikoj ekspanziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Witch Queen na svim platformama izlazi 22. 2. te ćemo se po prvi put nakon godina teasanja suočitis Savathûnom, kraljicom vještica. Najveća novost je craftanje oružja, što će biti moguće prvi put u serijalu. Ni u novom traileru ono nije totalno objašnjeno, ali iz nekoliko kadrova je jasno što će se sve u konačnici moći postići. A to je potpuno kustomizirano oružje od cijevi, preko magazina, odabira vrste metaka, perkova poput bržeg reloada…

Ipak, najvećim dijelom trailer je fokusiran na nove Exotice poput Grand Overturea, Parasitea i još šest drugih. Svi oni mogli bi dodatno povećati pretprodaju The Witch Queen ekspanzije za koju Bungie kaže da je najmasovnija dosad s preko milijun preordera.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano