Vijesti

Novi trailer za Elden Ring procurio je na internet, ali preporučujemo da ga (još) ne gledate

Još od ljeta 2019. nismo vidjeli nikakav novi prikaz za Elden Ring. Tu i tamo pojavi se poneka sramežljiva informacijica iz FromSoftwarea, ali to je manje više to. Ako uspijemo sami sebe uvjeriti da se u FromSoftwareu ne događa svojevrsni razvojni pakao, izgleda da je njihov PR zauzeo Rockstarovski pristup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I upalio je. Elden Ring jedna je od najiščekivanijih igara današnjice, a internet se rastopi na samu pomisao novog prikaza. Izgleda da će se on dogoditi uskoro, budući da je na internet procurio u jako jako lošoj kvaliteti sniman off-screen tehnikom mobitelom lošije kvalitete od međimurskog krumpira.

Borba u Souls stilu, dvoboj sa zmajem koji riga vatru i jahanje prostranstvima otvorenog svijeta Elden Ringa. To su neki od prizora koje smo mi vidjeli na internetu, a ako si stvarno želite pokvariti iskustvo gledanja završne verzije, jedan od isječaka možete pogledati na Twitteru ovdje.

Dakle, to je sasvim izvjesno – novi veliki prikaz Elden Ringa stiže uskoro. Elden Ring je dosad najambicioznija igra FromSoftwarea, a Hideataka Miyazaki je svijet stvarao u suradnji s George R.R. Martin, tvorcem Pjesama leda i vatre prema kojima je nastala i Game of Thrones TV adaptacija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano