Vijesti

Novi Xbox Wireless Headset pružit će mogućnost slušanja zvuka iz igre i mobitela istovremeno

Microsoft je najavio svoj novi i prvi službeni bežićni headset prigodno dizajniran za njihove nove konzole Series X i S, ali kojeg će se moći jednako ugodno koristiti i na PC-ju te mobitelima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prigodnoj crno-zelenoj boji donosi podršku za sva tri tipa audio formata kojeg podržavaju novi Xboxovi. Dakle, tu je podrška za Windows Sonic, Dolby Atmos i DTS Headphone:X, automatsko isključivanje mikrofona te kontrolu razine prigušenja pozadinske buke.

S mikrofonom na izvlačenje Microsoft obećava kristalno čisti zvuk mikrofona, a zanimljivo izgleda rješenje okretanja vanjskog obruča slušalica za kontrolu zvuka i ostalih mogućnosti headseta.

Za razliku od Sonyjevog Pulse headseta za PlayStation 5, za korištenje Xboxovog headseta neće neće biti potreban poseban USB dongle. Xbox Wireless Headset istovremeno može biti uparen s konzolom i mobitelom kako biste, primjerice, mogli pričati s prijateljima na Discordu koji se izvodi na mobitelu dok istovremeno igrate na Xboxu. Odlično rješenje za čitav niz cross-platform multiplayer naslova.

Xbox Wireless Headset na sva veća tržišta stiže 16. 3. po cijeni od 100 eura. Čini nam se da će ovo biti odličan odabir mid-range headseta, posebno ako imate tetu u Njemačkoj koja će vam ga kupiti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano