Vijesti

Nvidia je jednim potezom bacila rukavicu u lice Sonyju

Prvog dana ovog mjeseca razotkrivena je nova Ampere serija Nvidijinih grafičkih kartica koja će cijenama i mogućnostima razdrmati gaming industriju. RTX 3080 u prodaju kreće već 17. 9., a embargo na recenzije testerima je postavljen za sutra 14. 9. Međutim, u zadnji čas stiže promjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dan uoči podizanja embarga te dan nakon najave PlayStation 5 eventa, Nvidia je odlučila odgoditi podizanje embarga za 48 sati. Što znači kako će internet preplaviti recenzije i benchmarkovi baš kada Sony bude održavao PS5 prezentaciju.

Nvidia svoju odluku pravda navodnim poteškoćama u distribuciji kartica recenzentima, međutim, datumi su se baš zgodno poklopili i bilo kakva tehnička informacija koju bi Sony na taj dan mogao objaviti zvučat će smiješno u usporedbi s RTX 3080. Koji je, ruku na srce, značajno skuplji od čitave konzole. Možemo diskutirati koliko uopće konkuriraju ta dva svijeta, ali izuzev velikih sajmova, u industriji postoji nepisano džentlemensko pravilo – ne stavljaj velike događaje na isti dan kada i konkurencija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano