Vijesti

Nvidia podiže cijene za GeForce Now

GeForce Now je sjajan streaming servis. Za 20 eura mjesečno igranje na konfiguraciji s RTX 4080 na najčešće maksimalnim detaljima sjajno funkcionira. Pod uvjetom da igrate na kvalitetnoj konekciji, bez osobitih problema i kašnjenja odziva, GeForce Now najviše se približio nativnom igranju. A kako je to običaj, ono što je predobro da bi bilo istinito često je upravo to – predobro da bi bilo istinito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U formativnim godinama servisa atraktivne cijene nisu neobične, a poskupljenja su očekivana. Kompanija koja je u prošloj godini ostvarila preko 20 milijardi dolara neto zarade, a vrijednost joj je narasla preko bilijun dolara, kao ni sve druge ne misli pojesti rastuće troškove. Po dobrom starom običaju, oni su prebačeni na konzumente, pa cijena pretplate u Europi raste s prvim danom studenog.

Od 1. 11. iznos za jedan mjesec korištenja Ultimate plana (s 4080 RTI) raste s €19,99 na €21,99, a polugodišnje pretplate idu s 44,99 na 54,99 eura. Svi aktualni i novi pretplatnici, koji to postanu do 1. 11., zadržat će trenutne cijene narednih šest mjeseci.

Ovo je treće poskupljenje za GeForce Now, a prvo poslije 2021. Vrijedi zabilježiti kako je cijena za najveći razred pretplate danas više od četiri puta veća nego po pokretanju 2020.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano