Vijesti

Observer System Redux dobio impresivan i atmosferičan next-gen gameplay

Postoji definitivno nekakva tajna veza između Poljaka i atmosfere u igrama. Od Witchera, Dying Lighta, pa sve do nadolazećeg Cyberpunka 2077. Observer System Redux je također smješten u cyberpunk budućnost gdje igramo u ulozi detektiva (budućnosti) koji rješava slučaj ubojstva. Iza svega se krije puno veća slika ispunjena mračnim tajnama svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gameplay demo zaista izgleda lijepo, ali još više nam se čini kako bi atmosfera u igri mogla biti odlična. Igra dolazi na next-gen konzole i PC, te sadrži sva čuda next-gen tehnologije – nativnu 4K rezoluciju, 60FPS-a, HDR, ray-tracing, volumetrično osvjetljenje, 4K teksture i tko zna što još ne. Rekli bi PC igrači da to nije ništa next-gen te da odavno postoji na PC-u.

Originalna verzija ove igre izašla je još 2017. godine i dobila je prilično visoke ocjene medija, ali još puno važnije – publike. Redux verzija donosi sve next-gen benefite i novi sadržaj. Izlazak igre očekuje se ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano