Vijesti

Od jučerašnje prezentacije Starfielda najviše je profitirao No Man’s Sky

Bethesda i Xbox nisu se proslavili najvrjednijim eksponatom na Xbox Showcaseu. Prvi prikaz Starfielda ukazao je na golemi potencijal svemirskog RPG-a, međutim, prezentacija je bila nedorečena, a tehnički predstoji još puno poliranja. Ostavit ćemo na vama prosudbu je li pozitivno ili negativno, ali gledatelji su čitavo vrijeme povlačili paralele s No Man’s Sky od kojeg je, izgleda, Starfield posudio poprilično toga. Dovoljno da svi opet pričaju o igri Hello Gamesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već prvi kadar gameplay prezentacije izgledao je poput prvih kadrova No Man’s Sky reveala kada igrač izlazi iz pećine i skuplja resurse. Starfield strahovito podsjeća na No Man’s Sky i borbama u svemiru, kustomizacijama i nekim drugim dizajnerskim odlukama, toliko da ga mnogi nazivaju No Man’s Sky 2.0. Bit će vam sve jasno kada pogledate direktnu usporedbu.

Ipak, usporedba se odnosi samo na to, na neke dizajnerske i gameplay smjernice. Starfield će biti RPG sa snažnom pričom, dok je forte NMS-a eksploracija kvantrilijuna proceduralno generiranih planeta nešto neozbiljnijeg karaktera. A kotač ne možete izmisliti dvaput.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano