Vijesti

Od sad možete streamati Game Pass igre na PC-ju kroz Xbox aplikaciju

Najnovija nadogradnja Xbox aplikacije za Windows 10 donijela je ono što PlayStation igrači mogu već godinama, ali dok Sony godinama tapka u mjestu, Microsoftova izvedba je znatno bolja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da ne zaglavimo u začaranom krugu glupavih usporedbi, vratimo se na bitno. Streamati igre na PC kroz Xbox aplikaciju možete na dva načina.

  • S Game Pass Ultimate pretplatom s xClouda
  • Direktno s neke Xbox konzole

Game Pass Ultimate pretplata se, naravno, plaća, dok je streamanje igara s vlastite Xbox konzole besplatno. Ovisno o kvaliteti internetske veze i(ili) lokalne mreže streamati igre možete u rezoluciji do 1080p i 60 FPS-a.

Za igranje streamanih igara s konzole bit će vam potreban bluetooth kontroler, najbolje neki od Xboxa (ali možete igrati i s DualShockom/Senseom) i konekcija od najmanje 5 Mbps upload brzine i 10 Mbps downloada. Najbolje je spojiti se žicom na ruter, a ako baš trebate bežičnu konekciju, pobrinite se da vam WiFI radi na frekvenciji od 5 GHz.

Najsretniji s ovim rješenjem trebali bi biti igrači sa slabijim konfiguracijama i dobrom internet konekcijom. Igranje iz xClouda omogućit će im igranje igara u razini kvalitete koju možda nikad nebi uspjeli ostvariti na vlastitim računalima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano