Vijesti

Od vlasnika lokalne birtije pa do kralja noćnog života – Nivalis će vam ponuditi karijeru života

Obično uz pojam cyberpunk u posljednje doba vezujemo uz igru istoga imena i dodane brojke 2077. Cyberpunk kao setting nudi priličan broj igara koje se bave raznom tematikom. Pod raznom zbilja mislim na sve i svašta što developerima padne na pamet. Pogotovo developerima iz redova Ion Lands.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ion Lands već ima ponešto iskustva s igrom imena Cloudpunk koju igramo u ulozi dostavljačice pod imenom Rania. Naravno da je dostava u takvim svjetovima, odnosno gradovima budućnosti prilično delikatan posao pa se iz toga može ispričati jedna intrigantna priča. Grad kao grad, za jedan low poly pikselizirani megalopolis jako dobro izgleda i dočarava svu ljepotu cyberpunka.

Ovoga puta u igri Nivalis ćemo se baviti nečim sasvim drugim. Sanjarit ćemo na veliko pa ćemo probati krenuti sa vlastitim biznisom. Od vlasnika najobičnijeg štanda hot doga uz cestu ili lokalne prčvarnice za kronere ćemo se probati izdići do razine kralja noćnog života ili slično i probati pritom kupiti i dekorirati ponešto nekretnina. Uz to ćemo probati sklopiti nešto i (ne)prijateljstava. Sve to izgleda pomalo šaljivo i simpatično, ali bi moglo biti prilično zabavno. Barem se tako čini prema jučerašnjem traileru:

Nažalost, još nije poznati datum izlaska, već se samo može obaviti wishlist na Steamu ili Epic Storeu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano