Vijesti

Odgođen je ARC Raiders, F2P TPS veterana Battlefielda

Veterani Battlefield serijala prije skoro 3 godine napustili su DICE i osnovali vlastiti studio. Svoju prvu igru imena ARC Raiders otkrili su krajem prošle godine na The Game Awards ceremoniji, trebali smo je igrati ove godine, ali ipak nećemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Donijeli smo odluku o odgodi ARC Raidersa za 2023.”, poručio je Embark studio na Twitteru. Kažu da je ARC Raiders ambiciozan naslov te žele iskoristiti dodatno vrijeme kako bi dosegnuli puni potencijal.

ARC Raiders bit će besplatni sci-fi TPS u kojem ćemo zajedno s prijateljima odbijati valove mehaničkih paukolikih neprijatelja. Developeri obećavaju veliki broj oružja i opreme, i lootanje kao najbitniju mehaniku igre. Spominje se i destrukcija te manipuliranje okolinom u vlastitu korist.

ARC Raiders najavljen je za next-gen konzole i PC, a po novome, nećemo ga zaigrati prije 2023. Ali zato bismo do kraja ove godine trebali dobiti novi prikaz i više informacija, koje će uslijediti nakon što započnu interna testiranja s većim brojem igrača.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano