Vijesti

Odličnu PS+ ponudu za travanj predvodi Days Gone zajedno s dvije nove igre

Nakon atraktivnog ožujka s Final Fantasy VII Remakeom i Remnnant From the Ashes, Sony je za travanj priredio možda još i bolju ponudu igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PlayStation Plus pretplatnici će od utorka 6. 4. dobiti Days Gone, Oddworld: Soulstorm i Zombie Army 4: Dead War.

I dok je odlični Days Gone već dostupan unutar PlayStation Collection ponude svim PS5 igračima, Oddworld: Soulstorm je nova novcata igra koja baš izlazi taj dan.

Days Gone se na PS5 izvodi u dinamičnoj 4K rezoluciji i 60 FPS-a, a Oddworld: Soulstorm će na PS5 također imati 4K@60FPS podršku. Days Gone smo 2019. ocijenili s 83/100 te smo ga proglasili obaveznim štivom za sve PlayStation igrače, a za veću ocjenu nedostajalo mu je tek nešto ispoliranosti.

I dok se za Days Gone usudimo reći da je i u takvom stanju jedna od najboljih PS4 ekskluziva uopće, Oddworld: Soulstorm tek ćemo zaigrati na PS4 i PS5.

Zombie Army 4: Dead War je još jedna praktički nova igra. Izašao je početkom ove godine, a radi se o zabavno zombi pucačini kreatora Sniper Elitea 4 koja se može igrati solo ili s prijateljima online.

Kakva vam je PlayStation Plus ponuda za travanj?

ffa anketa

Kakva vam je PlayStation Plus ponuda za 4. mj. 2021?

  • Dobra 80%
  • Loša 20%
Hvala ti 🎉

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano