Vijesti

Odmorite se: Fortnite se nebi trebao vratiti danima

Šuškalo se, najavljivalo na sve strane o kraju Fortnitea, međutim, nitko nije ozbiljno povjerovao u to. No dogodilo se. Negdje oko 22 sata jučer čitavu igru je progutala crna rupa. Event je to koji je samo na Twitchu pratilo preko 6 milijuna ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pratili smo i mi na našem Facebooku, gdje je vijest o gašenju izazvala erupciju oduševljenja i trilijune lajkova.

Nekako mislimo kako će službeni opis Wikipedie čak i u ove kasne sate pokupiti jedno trilijun lajkova. I srušiti…

Posted by FFA.hr – Gaming Portal on Sunday, October 13, 2019

Mapa je nestala, Epic Launcher je nestao, na Facebooku i Twitteru su nestali svi postovi, igra se ugasila… I dok su svi očekivali početak nove sezone u nekom kratkom roku, smatrajući kako se radi tek o kraćem performansu, sad već 12 sati poslije nema nikakvih naznaka kako bi se Fortnite trebao ubrzo vratiti.

Realno, nema nikakve šanse da Epic ugasi svoju zlatnu koku tek tako. Efekt je postignut, Fortnite je danas vijest dana, situaciju pratimo čak i mi koji nemamo naviku inače pratiti igru i samo se čeka idući potez Epic Gamesa.

U međuvremenu, ekipa minera krenula je prčkati po kodovima igre nebi li pronašla više informacija, pa je Twitteraš Lucas7yoshi u source kodu fortnite.com stranice pronašao ovo:

Tako je prilično vjerojatno kako se Fortnite neće vratiti prije četvrtka u 11 sati ujutro po našem vremenu. Očito je kako ekipa iz Epica sprema velike stvari, a sasvim izvjesno je kako je jedna od njih i potpuno nova mapa. Neki čak predviđaju kako nas očekuje Fortnite 2, odnosno potpuno nova igra. Skeptični smo prema takvoj ideji, ali sve je moguće.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano