Vijesti

Oglas za posao sugerira kako je novi God of War već u razvoju

S obzirom na popularnost serijala, a posebno nakon reboota istog, bilo bi teško zamisliti scenarij u kojem Sony i Santa Monica napuštaju ovu tvornicu novca. I dok najmanje jedan dio studija radi na potpuno novom IP-u čiji razvoj predvodi Cory Barlog, čini se da ostatak već razmišlja o novom God of Waru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj Ragnaroka ostavio je prostora za dalje, a da će ju ispuniti sugerira oglas za posao na stranici studija. Naime, Santa Monica traži dizajnera borbe za još nenajavljenu igru, a kao jedan od uvjeta za prijavu, studio traži dubinsko poznavanje God of Wara, a posebice mehanika borbe.

Slični oglasi za posao prethodili su i God of War Ragnaroku, stoga je novi God of War prilično izvjestan. U nordijskoj, grčkoj ili nekoj drugoj mitologiji? Egipatskoj? Bitno je da se ubijaju bogovi, premda će se mnogi složiti kako je serijalu potrebno u najmanju ruku blago osvježenje igraćih mehanika.

Kako bilo, novi God of War sigurno će se jednom dogoditi, a u najbolju ruku od nove igre udaljeni smo godinama. U međuvremenu, rupu će popuniti Amazonova serija. Radnjom će pratiti posljednje dvije igre, a glumci još uvijek nisu odabrani. Ali čitatelji FFA imaju svoje favorite.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano