Vijesti

Onaj tko ponudi najviše dobit će skin u Fall Guysu, a sav novac odlazi u humanitarne svrhe

Fall Guys igraju apsolutno svi. Odnosno barem oni koji mogu preći preko vrckastog izgleda ove iznenađujuće kompleksne igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju iznenadnu popularnost kojoj je definitivno kumovao i izlazak besplatno za PlayStation Plus korisnike, Fall Guys će, za razliku od nekih drugih igara, pokušati iskoristiti u dobrotvorne svrhe. Tako su developeri iz Mediatonica pokrenuli vrckastu Battle of the Brands aukciju na Twitteru putem koje su pozvali velike svjetske brandove koji inače ne propuštaju javno naglasiti koliko pomažu društvenim zajednicama, dok istovremeno na drugoj strani svijeta izrabljuju siromašne narode za kikiriki.

Naravno, opaska iz posljednje rečenice je samo naša osobna, međutim, unatoč velikoj popularnosti Fall Guysa i odjeku koja ova vijest ima u svijetu, veliki brandovi zasad se nisu iskazali. Tako je zasad najveću ponudu zasad postavio Nutaku Games kojeg poznamo i kao “Steam za 18+ igre”. Pod 18+ igre ne mislilimo na survival horore, a Nutaku je ponudio velikih 110 tisuća dolara.

Ako Nutaku pobjedi, a do zatvaranja aukcije preostalo je još 13 dana, dobit će vlastiti skin u igri. Kako bi on mogao izgledati pogledajte ispod.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano