Vijesti

Originalni Joel iz The Last of Us igara zadivljen je glumačkom izvedbom Pedra Pascala u TV seriji

Sredina siječnja otvorit će gaming godinu prepunu TV i filmskih adaptacija najpopularnijih univerzuma u videoigrama. Otvorit će je sa stilom The Last of Us, a dok je mnoge skeptične u izvedbu Belle Ramsey razuvjerio prvi trailer, stiže nam još jedna velika potvrda za Pedra Pascalla kao Joela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj put iz usta Troya Bakera, glumca koji je Joelu pružio glas u igrama. Kaže da je toliko dobro odradio Joela, da bi se najradije vratio natrag u vrijeme te promijenio neke stvari koje je on radio u igrama. A za koje je, podsjećamo, dobio brojne nagrade i priznanja.

“Pascal je pokazao da je lik Joela veći od bilo koje izvedbe. Njegova izvedba Joela me impresionirala toliko da bih se volio vratiti i učiniti neke stvari drugačije”, ispričao je u podcastu Alanah Pearce. Slično mišljenje dijele brojni drugi novinari koji su imali priliku pogledati prve epizode TV serije prije njezine premijere na HBO Maxu 15. 1. iduće godine.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS