Vijesti

Osnivači Supermassive Gamesa napustili studio

Upravo na dan kada je Sony najavio remaster njihovog Until Dawna, britanski Supermassive Games, koji s razvojem remastera ipak nema veze, napustio je dvojac čelnika i osnivača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To su braća Pete i Joe Samuels. Poručuju kako nakon 15 godina odluka nije bila laka te dodaju kako nije donesena iz neke loše pobude, premda ne navode neki konkretan razlog ili potencijalno iduću stepenicu u karijeri. A obojica su još mladi i definitivno imaju svoje mjesto u industriji.

Na čelnu poziciju Supermassivea zasjest će Robert Henrysson, nekadašnji šef Avalanche Studiosa (Just Cause, Rage, Mad Max) koji će tako ovaj studio voditi u razvoju nešto drugačijih iskustava. Naime, Supermassivev idući projekt iznenadio je apsolutno sve.

Uz novi nastavak Dark Pictures antalogije, ovaj studio razvija treći Little Nightmares, igru u serijalu s kojim dosad nije imao dodirne točke.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano