Vijesti

Otkazan je Among Us 2 kako bi se sve ubacilo besplatno u megapopularni original

Among Us je definitivno novi veliki hit na PC-ju i mobitelima, te ujedno i najveći dokaz kako nije sve u grafici i ultra detaljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgleda da je sasvim jednostavan koncept 10 igrača koji pokušavaju popraviti svemirski brod i jednog uljeza među njima koji sve sabotira dobitna kombinacija. Developeri iz Inner Slotha su to i prepoznali, pa su odlučili umjesto instant zarade s nastavkom uložiti sve u aktualnu igru.

“Sve što smo planirali napraviti u Among Us 2 sada ćemo ubaciti u ‘jedinicu'”, kažu developeri. Iako to neće biti lagan zadatak budući da, kako kažu, nisu zadovoljni napisanim kodom u prvoj igri i trebat će prvo preraditi neke sisteme.

Iako nema vremenskog okvira kada bismo trebali dobiti novi sadržaj, jedan od developera potvrdio je kako je nadogradnja servera njihova primarna zadaća, a znamo od ranije su u pripremi kompletno nova mapa i sistem in-game računa.

Among Us možete igrati na Steamu po cijeni od 4 eura, ili besplatno na mobitelima uz podršku za cross-platform igranje. Javite nam se u komentarima da nabacimo koju partiju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano