Vijesti

Otkriven je Fanatecov službeni volan za Gran Turismo 7 po finoj cijeni

Otkrivena je prava mala zvjerka. Službeni volan za Gran Turismo 7 imena Gran Turismo DD Pro u paketu ima sve što vam je potrebno, a nova force feedback tehnologija obećava nikad precizniju vožnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Volan, stalak za njega sa zasebnim motorom i pedale sa službenim Gran Turismo logotipom Fanatec će vam u početnoj izvedbi naplatiti 700 eura. I nije da ne vrijedi toliko.

Fanatec s Direct Drive tehnologijom obećava pomak poput onoga kada je u 2001. Gran Turismo 3 uveo klasični force feedback. Dakle, preciznost vožnje bit će veća nego ikada i to zahvaljujući povratnoj sili koja stiže direktno s osovine motora. Standardna verzija donosi 5 Nm okretnog momenta, a skuplja verzija ide i do 8 Nm.

Na vrhu volana nalazi se LED traka koja će u različitim bojama prezentirati brzinu. Ispod nje je maleni LED ekran koji će ispisivati dodatne informacije, a volan i raspored tipaka dizajnirala je ekipa iz Polyphony Digitala.

Skuplja edicija osim većeg zakretnog momenta donosi i izvedbu s tri pedale umjesto dvije, a Gran Turismo DD Pro bit će kompatibilan i s ostalim racing igrama na PS4, PS5 i PC-ju. Možete ga spojiti i na Xbox, ali jedino u kombinaciji s nekim drugim volanom.

I dok Gran Turismo 7 za PS4 i PS5 izlazi 4. 3. iduće godine, ovaj set možete prednaručiti već danas. Fanatec obećava dostavu najskuplje edicije od 850 eura već do Božića, a isporuka standardne verzije uslijedit će usporedo s izlaskom Gran Turisma 7.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano