Vijesti

Otkriven je Forever Skies, novi survival naslov veterana iz Techlanda

Popularnost survival naslova ne jenjava ni u 2022., a svoje mjesto među obožavateljima žanra definitivno bi mogao pronaći Forever Skies.

Kasnije ove godine igrat ćemo ga iz prvog lica s do 4 prijatelja kooperativno. Zemlja je ekološkom kolapsom praktički uništena. Ruševine ćemo istraživati vlastitom letjelicom, skupljati resurse, graditi bazu, nadograđivati brod, preživljavati od opasnosti koje donosi jedno takvo okruženje te raditi ono što radimo i u ostalim survival igrama. A ultimativni cilj bit će razvoj lijeka za misterioznu bolest.

Na igri radi novi studio Far From Home oformljen od strane developera iz Techlanda (Dying Light). Forever Skies planiraju izdati na Steamu kasnije ove godine u early accessu, a konzole zasad ne spominju.

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Oznake
Back to top button
Close
Close