Vijesti

Otkriven je Project L, fighting naslov iz League of Legends univerzuma

Project L je naslov o kojem se malo zna, a RIOT se pošteno trudi da ništa ne iscuri u javnost što ne treba. Svaka nova doza informacija dočekana je s općim veseljem od šire fighting game zajednice zbog činjenice što na projektu rade osobe zaslužne za EVO i GGPO – braća Cannon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz 6 minutnu prezentaciju imali smo priliku vidjeti Ekko, Jinx, Darius i Ahri u akciji, core gameplay, ažurirani art direction te smo saznali da se ne radi o 1v1 fighteru. Project L je 2v2 assist fighter.

Project L je duhovni nasljednik Rising Thundera. Time nosi istu filozofiju oko izvođenja posebnih napada, a to je da je izvođenje svedeno na minimum, prikazano je kroz Dariusov segment. Samim uklanjanjem te barijere, developeri žele kreirati pristupačniju igru za početnike žarna, ali ostaviti dovoljno prostora za kompleksnost veteranima ili ti „Easy to Learn, Hard to Master“.

Prikazani likovi vjerno su preneseni u FG verzije, a za Ekko smo dobili mali preview i objašnjenje njegove vremenske mehanike i alata koji su mu dostupni tijekom borbi.

Za kraj, ono najvažnije za svakog FG fana, kvalitetan netcode. Očekivalo se da će braća koristiti Rollback, no sitno su ga nadogradili koristeći RIOT-ovu tehnologiju s ciljem da dodatno snize latency među igračima. Istu tehnologiju žele iskoristiti da pruže igračima manje glavobolje kada igraju s nekim tko smatra da je WiFi ispravan način igranja online.

Nemamo još datum kada će Project L bude dostupan gaming zajednici, ali su se braća obećala javljati češće nego dosad.

Povezano