Vijesti

Otkriven je prvi PlayStation Plus naslov za travanj, bit će potpuno nova igra

Nakon što su posljednje dvije godine leakeri redovito kvarili iznenađenje, drugi mjesec za redom Sony nastavlja ranije no inače otkrivati PlayStation Plus naslove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meet Your Maker je post apokaliptični naslov iz prvog lica s dva bitno različita gameplay segmenta. Akcijsko-taktički dio stavlja vas u ulogu pljačkaša koji mora doći do vrijednog loota, a na putu mu stoje različite vrste neprijatelja, zamke, zagonetke, isprepleteni labirinti…

Drugi dio je strategija, odnosno gradnja. Naime, igrači sami dizajniraju građevine koje potom dijele sa svim drugim igračima online. S jedne strane, izazov je sagraditi nešto što nitko drugi neće probiti, a s druge strane, brojni će taj izazov prihvatiti kao poticaj da savladaju i najmaštovitije prepreke.

“Prilagodi se, nadogradi se, razvijaj se… ili umri pokušavajući”, poručuju developeri iz Behaviour Interactivea. Igrači-napadači mogu prilagoditi loadout svakom stilu igranja, bilo s oružjima, bilo s perkovima, a sa svakom smrću, pametniji i iskusniji, s izazovom krećete ispočetka, što je svojevrstan rogue-lite element.

Pritom se Meet Your Maker može igrati i kooperativno, graditi i napadati s prijateljima, a premda izlazi na Steamu, PS4/5 i XONE/S/X, kooperativno igranje neće biti moguće, međutim, kreirani outpostovi dijelit će se na svim platformama.

Izlazak Meet Your Makera zakazan je za 4. 4. ove godine, a kako smo već napisali, od prvog dana na osnovnom PlayStation Plusu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra