Vijesti

Otkrivena su 2 specijalna izdanja za God of War Ragnarok

God of War Ragnarok izlazi 9. 11., službeno je potvrđeno. Prednarudžbe kreću 15. 7., a tim povodom glumac Ryan Horst otpakirao je je različite edicije igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim standardne edicije, u prodaju će se pustiti Collector’s i tzv. Jötnar izdanja. Horst, koji je u igri glas i stas pružio Toru raspakirao ih je sve.

PS4 edicija će se moći nadograditi na PS5

Ako prednaručite bilo koje PS4 ili PS5 izdanje dobit ćete Risen Snow oklop za Kratosa te Risen Snow Tunic za Atreusa, a PS4 verzija će se moći u bilo kojem trenutku nadograditi na PS5 verziju za 10 eura.

Skuplja DIgital Elux edicija donosi još kozmetičkih poklona, međutim, pravi kolekcionari među vama poželjet će fizičko Collector’s ili Jötnar izdanje.

Collector’s izdanje

Collector’s će imati steelbook (ponovno bez diska), 5 centimetara visoke figure Vanir blizanaca poput onih braće Huldra iz Collector’sa prošlog God of Wara, drveni set kockica za društvenu igru Dwarven te 40 centimetara visoku repliku Torovog Mjölnir čekića, a sve to zapakirano u Knowledge Keeper’s Shrine.

Jötnar izdanje

Jötnar je skuplje specijalno izdanje. Poput Collector’sa, sve u njemu bit će također zapakirano u Knowledge Keeper’s Shrine. Unutra ćete pronaći gramofonsku ploču s dvije izvedbe kompozitora Beara McCrearyja, set bedževa, The Legendary Draupnir prsten, set kockica s metalik srebrnom završetkom za društvenu igru Brok, krpenu mapu sa svih 9 carstva, steelbook te, kao i Collector’s – također figure Vanir blizanaca te replika Mjölnira.

Obje specijalne izvedbe dobit će PS4/PS5 igru u obliku digitalnog koda, a prednarudžbe u trgovinama kreću 15. 7. kada ćemo ujedno saznati i cijene.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano