Vijesti

Otkrivene su nove besplatne igre na Epic Games Storeu

Kako smo i najavili, od danas pa do idućeg petka EGS poklanja Rogue Legacy i The Vanishing of Ethan Carter, a idući tjedan igrači će dobiti jednu od najboljih strategija na poteze svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o Xcomu 2 kojeg i dan danas dobar dio redakcije zabaci barem jednom godišnje, ni približno ga nije pregazilo vrijeme, a drugi besplatan naslov od petka 14. 4. bit će Insurmountable. Radi se o taktičkom naslovu za jednog igrača u kojem je cilj savladati planinske masive.

Insurmountable nismo imali priliku zaigrati dosad, ali radi se o igri koja bi mogla zadovoljiti fanove strategija, jer ovo je prije svega naslov koji zahtjeva taktičko promišljanje, dok je akcijski segment u drugom planu.

Dakle, da rezimiramo. Danas besplatno pospremite Rogue Legacy i The Vanishing of Ethan Carter, a idući petak Xcom 2 i The Vanishing of Ethan Carter.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano