Vijesti

Otkrivene su nove PlayStation Plus igre: Luda vožnja i odlično napucavanje

Već po dobrom starom rasporedu, prvog utorka svakog mjeseca događa se smjena PlayStation Plus igara. U 8. mjesecu taj dan pada na 6.8., što znači da do onda imate vremena da “pospremite” odlični Detroit: Become Human i zabavni Chase Turbo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova PlayStation Plus ponuda donosi upravo igre kakve većina nas iščekuje – one koje vjerojatno nismo igrali. A ima li bolje igre koje nikad niste igrali od one iz Sniper Elite serijala? Kad bismo radili top listu igara koje nikad niste igrali, igre iz serijala bi bile pri vrhu. Realno, radi se o serijalu koji NE spada među najpopularnije, što bismo rekli da je nezasluženo.

Sniper Elite 4

Dakle, perjanica je Sniper Elite 4 koji će nas odvesti u Drugi svjetski rat u Italiju gdje ćemo se šuljati, spletkariti i koristiti okolinu kako bismo uništavali protivnike, postavljati zamke, a sve da bismo u konačnici došli do onog savršenog mjesta s kojeg možemo snajperom “skinuti” glavnu metu.

Svi koji volite napucavanje i dozu taktiziranja ovo je igra za vas. Nećete se razočarati. Bonus su kooperativno prelaženje kampanje s prijateljima i online napucavanje.

WipEout Omega Collection

Druga igra je WipEout Omega Collection koji sadržava WipEout 2048, WipEout HD i HD Fury ekspanziju. Velika brzina i napucavanje i pregršt sadržaja, a bonus je svakako prilično zabavan online s d 8 igrača. Nemojte ga igrati s prijateljima jer ćete se sigurno posvađati.

Još veći bonus? Kauč splitscreen!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano