Vijesti

Otkrivene tri nove PlayStation Plus igre za prosinac

Sony je otkrio koje nam to igre dolaze besplatno na PlayStation Plus u prosincu. Zadovoljni mogu biti ljubitelji multiplayer igara jer nam stižu dvije zanimljive igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva koju ćemo zaigrati su legendarni crvići. Worms Rumble je zapravo battle royale arena multiplayer igra gdje igramo protiv 32 igrača. Znate i sami da je cilj preživjeti i pri tome se dobro zabaviti jer Wormsi su oduvijek franšiza koja sadrži odlična oružja i gadgete.

Iduća besplatna igra je Rocket Arena. Rocket Arena je class based shooter poput Overwatcha ili Valoranta s gomilom naizgled zabavnih gadgeta i fora mehanika specifičnih za svakog od heroja. Uz jednu iznimku. Sva glavna oružja u igri su rakete. Različitih oblika i vrsta, ali rakete.

Posljednja igra koja nam stiže na PS+ razveselit će ljubitelje single player igara koji vole raditi kaos po ogromnoj open world mapi. Pogađate da pričamo o Just Cause 4, a vjerujemo kako će upravo ova igra mnogima biti omiljena.

Sve ove igre naravno dostupne će biti na PS4 i PS5 od 1.12. Ne zaboravite do tada skinuti trenutne PS+ igre –Middle-earth: Shadow of War i Hollow Knight, a Bugsnax će ostati u ponudi sve do 4.1. 2021. Što kažete na novu ponudu?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano