Vijesti

Otkriveno je kada Transport Fever 2 stiže na konzole

Žene nikada nemojte pitati za godine, a autora ovog teksta za sate u Transport Feveru 2. Jedna od najboljih tycoon igara posljednjih 10-ak godina stiže na konzole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još od 2019. u Transport Feveru 2 razvijamo te optimiziramo transportne i logističke rute. Velike mape kao stvorene su da ih se premreži prometnim pravcima, resursi i građani kolaju između tvornica i gradova, gradovi rastu ovisno o tome koliko im čega omogućite, a sve to sjajno djeluje na PC-ju s mišem i tipkovnicama, a kako će developeri iz Urban Gamesa to skalirati na kontrolere saznat ćemo 9. 3.

Izlazak na konzole obilježit će izdavanje tzv. Deluxe Editiona s 3 nove mape nakrcane novim scenarijima, te šest novih licenciranih transportnih vozila poput Hong Kong Meridian trajekta ili britanskog InterCity 125 superbrzog vlaka.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS