Vijesti

Otkriveno je novo poglavlje za The Elder Scrolls Online, a sve dosadašnje ekspanzije možete isprobati potpuno besplatno

ZeniMax Online Studios na Xbox Developer Directu otkrio je naredno poglavlje za The Elder Scrolls Online imena Necrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U devetoj godini postojanja TES-a Online Necrom odvest će igrače u istočni Morrowind na lokaciju za koju developeri kažu da igrači nisu posjetili još od prvog The Elder Scrollsa 1994. Tamo će se suočiti s Hermaeus Morom, Deadric princem znanja i pamćenja zadnji put viđenog u Dragonborn DLC-u za Skyrim.

Necrom u ovaj MMO donosi i Arcanist klasu koja će omogućiti kanaliziranje različitih vrsta magije s tri nove linije skillova. U središtu nove regije, izgrađen na litici, nalazi se Dunmer City of the Dead, a nova priča pod imenom Shadow Over Morrowind u fokus stavja Hermaeusa i tajnu koju skriva, a mogla bi ne samo naštetiti Tamrielu, nego i čitavom postojanju. “Jedva čekam vidjeti kako će te reagirati kada dođe veliki trenutak u priči, takvo nešto nismo nikada učinili u Elder Scrollsu”, kaže kreativni direktor Rich Lambert.

The Necrom ekspanzija za The Elder Scrolls online zakazana je za 5. 6. za PC te 20. 6. za Xbox i PlayStation konzole, a povodom najave na ograničeno vrijeme besplatno možete uključiti ESO Plus pretplatu s čime ćete dobiti sve dosad izašle DLC-ove i ekspanzije, ali samo ako već posjedujete baznu igru (ili imate Game Pass).

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano