Vijesti

Otkriveno je posebno izdanje Gran Turisma 7 povodom 25. godišnjice; Omogućen je upgrade s PS4 na PS5

Čini se da je snažna reakcija igrača na ukidanje mogućnosti nadogradnje PS4 na PS5 verziju nadolazećeg Horizon Forbidden Westa uzrokovalo dugoročnu promjenu Sonyjeve prodajne strategije. Tako je, bez ikakvih trakavica, Sony omogućio nadogradnju Gran Turisma 7, a vjerujemo kako će to (p)ostati standard i za nadolazeće cross-gen igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, PSS4 igrači PS5 nadogradnju platit će 70-ak kuna i zadržat će sav ostvareni napredak. A što je s prvim najavljenim fizičkim specijalnim izdanjem?

Fizičko SteelBook izdanje povodom 25 godišnjice

Specijalno izdanje je ustvari klasični steelbook. Za 20 eura više od standardne cijene igre dobit će te metalnu kutiju i dodatni digitalni sadržaj.

  • PS5 disk i kod za PS4 digitalnu verziju
  • 1 100 000 kredita unutar igre
  • Toyota GR Yaris s Liveryjem vaše države
  • 30 avatara proizvođača automobila
  • Soundtrack
  • Toyota Castrol TOM’S Supra
  • Mazda RX-VISION GT3 Concept (Stealth)
  • Porsche 917K Living Legend

Primijetite kako za 20 eura više dobijete dvije verzije igre, oglasnici će biti prepuni kodova za PS4 verziju Gran Turisma 7. Matematiku izračunajte sami, ali u kombinaciji s PS5 nadogradnjom izgleda da se isplati podijeliti trošak kupnje ove izvedbe na dvoje igrača. Ali zapamtite kako je ovo izdanje limitirano, stoga požurite i kontaktirajte svojeg dobavljača i raspitajte se o dostupnosti.

Digitalno izdanje povodom 25 godišnjice

25th Anniversary Digital Deluxe Edition je u biti klasično Digital Deluxe izdanje svojstveno PlayStation ekskluzivama s PS4/PS5 digitalnim izdanjima, svim dodatnim sadržajem koji nudi i SteelBook izdanje te uz dodatnih pola milijuna kredita (ukupno 1 600 000).

Gran Turismo 7 igramo od 4. 3. 2022. na PS4 i PS5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano