Vijesti

Otvorene su dodatne PS5 predbilježbe, ali samo u trgovinama

Kako je sasvim slučajno otkrio kolega koji se jutros zatekao u trgovini ovlaštenog uvoznika PlayStation 5 konzola Sancta Domenice, ponovno su omogućene narudžbe PlayStationa 5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj krug narudžbi zasad je omogućen samo u fizičkim trgovinama Sancta Domenice (kontaktirali smo i neke druge trgovine, ali one nemaju takvu ponudu), a planirana isporuka je kroz ožujak i travanj ove godine. Za upis na listu predbilježbi potrebno je uplatiti minimalno 500 kuna, a ako to želite, možete odmah isplatiti čitavu konzolu. 500 kuna je minimalno, a ostatak se plaća po isporuci.

Uz to, cijena konzole snižena je za 10% na gotovinska plaćanja te 5% na plaćanja do 12 rata. Dodatan popust dobit ćete i i za kupnju dodatnih kontrolera i igara, a kako su nam rekli, popusti su vezani isključivo uz prednarudžbu konzole.

Važno je naglasiti kako se rati o tzv. predbilježbama. Iako je poznato okvirno vrijeme dolaska nove pošiljke konzola, igrači koji su ranije naručili konzole svoje primjerke će dobiti prije nego drugi. Što je i fer. Dakle, tko naruči prije, dobit će i svoje mjesto u redu ispred onog tko naruči kasnije.

Prodavač u trgovini nam nije znao reći koliko konzola je prednarudžbi pušteno u ovaj krug, a koliko vidimo, radi se o ekskluzivnoj prodaji u trgovinama, budući da na web stranicama nije omogućena prodaja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano