VijestiZanimljivosti

Ova slika odabrana je kao “screenshot godine”, pogledajte i ostale priznatih virtualnih fotografa

Napredak tehnologije sa sobom povlači i sve detaljnija igriva ostvarenja, nove i atraktivnije svjetove, a implementacija sve boljih modova za in-game fotografiranje stvorila je čitavu jednu subkulturu virtualne fotografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o trendu koji iz godine u godinu poprima sve ozbiljnije konture, neki su se u njemu pronašli i profesionalno, a sve ovo pišemo jer iza nas je veliki natječaj koji je u Londonu u sklopu tamošnjeg Game Weeka birao najbolje slike godine iz video igara. Finalisti su izloženi na Trafalgar trgu, a najboljim je odabran screenshot Joea Menziesa iz Red Dead Redemptiona.

“Daleko…”

Preostala 23 finalista svoje slike su uzimali u naslovima poput Horizon Forbidden Westa, Ghost of Tshushime, Controla, Gran Turisma 7 i drugih. U fokusu fotografa često su detalji koje ne biste očekivali s obzirom na tip igara, a galeriju finalista pogledajte ispod ili u originalnoj kvaliteti na Google Driveu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano