Vijesti

Ovaj manijak je poredao svaki Tony Hawk nivo od najgoreg prema najboljem

U domeni Youtube videa gdje minutaža uglavnom ide u intervalu od 5 do 20ak minuta, nađe se tu i tamo ambiciozan projektić gdje video traje praktički kao jedan pošteni dugometražni film – gotovo 2 i pol sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom videu je Square Eyed Jak odlučio zadati si zadatak gdje će poredati svaki nivo svake Tony Hawk igre po redu od onog kojeg smatra najgorim pa do onog koji je najbolji. Pošto Tony Hawk serijal ima jako puno igara razbacanih po svim mogućim i nemogućim platformama, posao nije bio nimalo lagan. 165 nivoa je trebalo poredati po nekakvim kriterijima.

Uglavnom se sve svodi na to koliko je nivo dobro arhitektonski posložen za dobar flow i izvođenje trikova i komboa, koliko je velik i raznolik te je li estetski privlačan. Iste nivoe koji se provlače kroz nekoliko nastavaka i platformi je uglavnom grupirao u jedan rank. Da nije, vjerojatno bi mu trebalo 100 godina za sve poredati.

Već u samom startu se može vidjeti da će prvo na tapeti biti THPS 5, Shred i razni handheld nastavci čiji nivoi su zbilja kriminalno loši. A koji nivo je najbolji? E za to ćete morati pogledati video (ili preskočiti do samog kraja).

S druge strane, ovakav video me rastuži kada me podsjeti na što se sveo nekadašnji leganderni serijal koji je žario i palio gotovo 2 desetljeća. K tome, skateboarding žanr kao da je u potpunosti izumro. Je li vrijeme da se takav trend promjeni?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano