Vijesti

Ovaj prelijepi DualSense kontroler rezerviran je samo za Sonyjeve zaposlenike

Voljeli bismo da više developera, pa čak i first party developera bolje iskoriste mogućnosti DualSensea, ali svejedno, i u njegovoj trećoj godini cijenimo dizajn i ergonomiju koja savršeno leži u ruci. Uoči izlaska DualSense Edgea zadovoljni smo i s običnim bijelim koji stiže uz konzolu, međutim, ako ste onaj entuzijast koji želi u svojoj kolekciji imati sve moguće boje i izdanja, za ovaj ćete se pomučiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Sony je svojim zaposlenicima kao zahvalu za izvrsnu 2022. godinu kao poklon pripremio poseban dizajn, minimalistički s iscrtanim klasičnim PlayStation simbolima, a na pozadini je ispisan “Play Has No Limits 2022” slogan.

Biste li kupili ovakav kontroler kada bi se pronašao u prodaji? Premda, šanse za to su nikakve, pa se možda možete javiti Aaronu Jasonu Espinozi iz Insomniaca da vam pošalje svoj.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS