VijestiZanimljivosti

Ovaj profil na Steamu vrijedi blizu 2 milijuna kuna

Tko nema na desetine igara na Steamu taj ni nije PC gamer. Odlične igre često kupujemo i po nekoliko kuna, ali ovaj profil na kojeg je naletio PC Gamer nije standardni malo prenatrpani profil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najskuplji Steam profil na svijetu pripada igraču nadimka St4ck a zanimljivo je, prema Steam Ladderu najveća vrijednost ne dolazi od igara. Čak 242.881 dolara otpada na kartice, bedževe i sve ostalo što nisu igre.

Stacked!

A St4ck ih ima gomilu. Čak 6500 kartica čini ga ujedno i najvećim vlasnikom Steam kartica na svijetu, a 4612 igara vrijednosti 36 tisuća dolara svrštava ga među 0,1% vlasnika igara. Je li potrebno uopće napomenuti kako je dostigao maksimalni Steam level od 5000?

Osim što je gamer i kolekcionar, St4ck je i veliki humanitarac. Njegova grupa za giveawayje broji 223 tisuće ljudi, a on i kolege su na njoj podijelili na tisuće kodova onima koji nemaju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano