Vijesti

Ovaj PS5 pozlaćen je 18-karatnim žutim zlatom i košta poput dva stana u Zagrebu

Bliži se prvi rođendan PlayStationa 5. Mnogi još uvijek ne mogu do svojeg primjerka, ali to je samo zato što nemaju love. Da imaju, izdvojili bi 700 više novca nego što se konzola cijeni u slobodnoj prodaji.

Ako imate oko 350 tisuća dolara viška, onda vam ruski moder luksuznog hardvera Caviar ima za prodati jedan PS5. Naravno, 700 puta veća cijena ne znači i bolje performanse. Ako imate takav novac radije kupite grafičku karticu iz Nvidijine 3X serije. Ili dva manja stana u Zagrebu.

Ovaj PS5 se od ostalih izdvaja zbog 18-karatnog žutog zlata kojim su popločane njegove stranice. Konzola je uparena s DualSense kontrolerom površine od prave kože, a pozlaćene su i analog palice. Za bolji grip preporučamo na njih navući gumice s AliExpressa.

Ako pak nemate love, postoji i jeftinija “budget” verzija koja se cijeni na samo 12,750 dolara. Caviar namjerava proizvesti samo 5 Gold Prime PS5 edicija, te 99 jeftinijih. Obje verzije tek su djelić kolekcije pozlaćenih najatraktivnijih uređaja današnjice, a koja ubraja još iPhone 13 Pro Max, iPad mini 6 i Airpods Max slušalice.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close