Vijesti

Ovako God of War izgleda na PC-ju, provjerite hoćete li ga moći pokrenuti

Najprodavanija PlayStation 4 ekskluziva 14.1. dolazi na PC. God of War se već sada može prednaručiti na Steamu i Epicu po cijeni od 370 kuna, a na PlayStationu se dosad prodao u nevjerojatnih 19.5 milijuna primjeraka. Očekuje se kako bi igra mogla premašiti i brojku od 30 milijuna izlaskom na PC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U suradnji s Nvidiom doveli su grafiku na zaista impresivnu razinu, a više o tome možete pročitati ovdje. Da bi olakšali prikaz postavki za PC Santa Monica je složila 5 varijanti za PC, od minimalnih do maksimalnih.

Koja je vaša razina?

Naravno, nakon uvida u mogućnosti koje pruža PC, odmah su se oglasili PlayStation igrači. Smatraju da nije fer da se jedna ovakva ekskluziva nudi i za PC, a uz to i s boljim postavkama nego na konzolama.

Kakva su vaša mišljenja o tome? Trebaju li Sonyeve ekskluzive dolaziti na PC ili ne? Sudeći prema Nvidinom leaku, toga nas očekuje sve više.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano