Vijesti

Ovo je najbolji DualShock 5 koncept i gamepad koji igrači žele

Još uvijek nemamo pojma kako će izgledati PlayStation 5 konzola, ali zahvaljući raznim patentima i informacijama koje su isti otkrili, znamo da će DualShock 5 biti jako sličan DualShocku 4 uz tek manje promjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveće promjene su drugačija vrsta vibracije koja nosi naziv haptic feedback i adaptivni trigeri. Znamo da će DualShock 5 imati i bolju bateriju, USB-C utor i bolji mikrofon.

Ako pitate igrače, većina bi željela da DualShock 5 donese nekakve pro elemente koje donose skuplje verzije kontrolera, no teško da će Sony ispuniti igračima želje jer dodatne opcije na gamepadu koštaju više.

Video je zaista odlično montiran, animacije su vrhunske, a sigurni smo da bi igrači dali koju kunu ili euro više za ovakvu “Pro” verziju DualShocka 5. Ovo je naravno samo koncept, ali mislimo da bi Sony mogao puno toga primjeniti na pravi proizvod.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano