Vijesti

Ovo je nova mapa za Warzone, zove se Urzikistan

Poslije omiljenog Verdanska, i neomiljenih svih drugih mapa, nakon što je mjesecima hintao povratak na omiljenu mapu to se ipak neće dogoditi. Međutim, Urzikistan izgleda približno dobro i budi neke emocije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Geografski se nalazi na istočnoj strani Crnog mora, a developeri iz Ravena ovu mapu opisuju kao “Srednji istok susreće Istočnu Europu”. Urzikistan točno tako i izgleda. Ima 11 interesnih točaka, tu su luka i marina, vojna baza, hotelski kompleks, stari grad, farme i prigradska naselja i sve se u pokretu doima kao da bi nekako moglo vratiti život u posustali Warzone.

Više detalja Activision će otkriti uoći iduće sezone za Warzone koja kreće u prosincu. Dakle, Urzikistan neće doći u Call of Duty po izlasku Modern Warfarea 3 već ćemo, kao i prošle godine, morati pričekati nekoliko tjedana. Osim u Battle Royale modu, na novoj mapi igrat će se i Plunder.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano