Vijesti

Ovo je prvi Cyberpunk 2077 gameplay prikaz za konzole

Tri tjedna uoči izlaska Cyberpunka 2077 CD Project Red konačno je pokazao kako će igra izgledati na konzolama. Poznato je kako PS5 i XSX nekoliko mjeseci nakon izlaska neće dobiti grafičke nadogradnje. Igra će se na novim konzolama izvoditi u rezoluciji i s detaljima kao i na starim konzolama.

Prikazan je gameplay s Xbox One X te Xbox Series X. Kao što smo napisali, na Xbox Series X to je praktički ista igra uz fluidnije izvođenje u 60 sličica u sekundi. Gameplay će na PS5 biti približno identičan.

Unatoč upitnom izvođenju na Xbox One X, grafički to ne izgleda loše, dapače. Međutim najveći problem taj što su ulice Night Cityja praznije nego na prethodnim gameplay prikazima s PC-ja. Baš primjetno praznije. Ubija imerziju čak i kroz video. Ako igrate na konzolama i planirate kupiti XSX ili PS5, za više raznovrsnosti na ulicama možda je najbolje pričekati next-gen nadogradnju.

Nažalost, CD Projekt Red nije imao hrabrosti pokazati gameplay s baznog Xboxa One, a upravo je to uz bazni PlayStation 4 verzija koja zadaje najviše problema poljskom studiju te nas je nekako strah na što će to ličiti.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close