Vijesti

Ovo je Sonyjev odgovor na izostanak popusta s hrvatskog PlayStation Storea

Počevši s nekim promocijama još u lipnju, sad već preko mjesec dana kompletno izostaju promotivne akcije s domaćeg PlayStation Storea. Premda smo vjerovali kako će se popusti vratiti s tranzicijom na eure, šest dana poslije još uvijek ih nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da je interes domaćih igrača golem, kontaktirali smo PlayStation Hrvatsku, koji nam je proslijedio službeni odgovor Sony Interactive Entertainment Europe, divizije tvrtke za poslovanje i upravljanje PlayStationom u Europi, pa tako i u Hrvatskoj. Odgovor prenosimo u cijelosti.

Zbog nedavnih neophodnih radova na održavanju trgovine PlayStation Store, promocije trenutno nisu dostupne. Objavit ćemo informacije o popustima na trgovini PlayStation Store kad sve bude spremno.

Dakle, u ovom trenutku ne zna se kada će i hoće li uopće domaći PlayStation igrači moći iskoristiti neke od popusta jedne od najvećih godišnjih rasprodaja. Black Friday sniženja traju do 27. 11., uključuju i PlayStation Plus Pretplate, a u trenutku pisanja ovog teksta samo igrači iz Hrvatske i Rusije ne mogu iskoristiti pogodnosti rasprodaje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano