Vijesti

Ovo je spisak 50 najprodavanijih igara – nula PlayStation ekskluziva, dok ih Nintendo ima čak 26

Prije nekoliko dana pojavila se zanimljiva lista najprodavanijih igara svih vremena. Lista bi mogla iznenaditi mnoge budući da u prvih 50 igara nema niti jedne PlayStation ekskluzive. Spisak od 50 najprodavanijih igara mahom čine 3rd party igre kao što su Call of Duty i FIFA i Nintendove igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nintendo u prvih 50 igara ima čak 26 ekskluziva što je nevjerojatan uspjeh.

Još je možda nevjerojatniji uspjeh Grand Theft Auta V. Igra se prodala u do sada nevjerojatnih 140 milijuna (!) primjeraka. Znate što je najbolje? Što će GTA V ponovno izaći ove godine za next-gen konzole. Ne sumnjamo da će igra biti na preko 150 milijuna prodanih komada.

Stoga uopće ne čudi što Rockstar ne želi izdati novi GTA kad se ovaj prodaje još uvijek kao lud. Kad prestanemo kupovati GTA V, dobit ćemo GTA VI.

Apsolutni vladar najprodavanijih igara je i dalje Minecraft koji će vjerujemo to ostati i u budućnosti.

Jako zanimljiva lista i zaista je čudno vidjeti da na istoj nema niti jedne PlayStation ekskluzive. Jasno da ova lista ne znači da su najprodavanije igre i najbolje. Čini nam da će Sony pokušati svakako u narednim godinama napraviti svoju “AAA” multiplayer zlatnu koku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano