Vijesti

Ovo se isplati čekati: Pogledajte kako izgleda Star Citizenova kampanja

Često kad pišemo o Star Citizenu pišemo to u kontekstu prikupljenog novca. Nedavno smo tako pisali kako su Chris Roberts i ekipa dosad prikupili nevjerojatnih 250 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, iako se to dugo vremena posljednjih 7 godina nije moglo reći, polako se naziru konture najkompleksnijeg space sima svih vremena. To vrijedi i za odvojenu kampanju igre Squadron 42 na kojoj između ostalog rade i glumci reda Gary Oldmana, Mark Hamilla, Gillian Andersona i drugih holivudskih zvijezda, a kreatori je po kvaliteti uspoređuju s Red Dead Redemptionom 2 i God of Warom.

Kampanju ćemo u beti igrati krajem iduće godine, a u punom izdanju negdje u 2021., da bismo za Božić dobili skoro 4 minute dugi prikaz vizuala iz kampanje koji izgledaju bolesno dobro.

Fantastična grafika, holivudske zvijezde i milijunski budžet svakako ulijevaju povjerenje u Squadron 42 kao završni proizvod, a koliko dobro izgleda pogledajte ispod.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano