Vijesti

Ovo su detalji o Assassin’s Creed Infinity projektu

Već nekoliko godina piše se o Infinity projektu za Assassin’s Creed. Potvrdio ga je i sam Ubisoft, a premda ne navodi konkretne informacije, može se zaključiti kako je Infinity centralno mjesto za sva buduća Assassin’s Creed iskustva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više nego igra, dodaje insajder Tom Henderson, više nego neko vanzemaljsko inovativno iskustvo, Infinity će biti mjesto s kojeg će se pokretati novi naslovi i kupovati kozmetika. Nešto poput onoga što je Activision izveo s Call of Dutyjem i po mnogima samo bespotrebno zakomplicirao stvari.

Ako pak tražite nešto mesa, Infinity ima ideju ponuditi zadatke i nagrade kroz svojevrsne battle passove koji se protežu na više Assassin’s Creed naslova. Primjerice, igranjem nadolazećeg AC: Red (smještenog u feudalni Japan) moći će se osvajati dodaci za Hexe koji će uslijediti 2025. ili 2026. godine.

Dakle, bez pretjeranog daljnjeg kompliciranja, možemo zaključiti kako je Infinity zapravo Ubisoftov pokušaj dodatne monetizacije serijala kroz live service element. Oko Infinityja će nastojati zaokružiti svoj novi dugoročni plan, piše Henderson, a to je svake druge godine jedan veliki AC naslov, a godine između popunit će DLC-ovi, ekspanzije te manja iskustva poput posljednjeg Miragea.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano