FFA FocusVijesti

Ovo su igre koje izlaze u lipnju. Što planirate kupiti?

Lipanj je nekoć bio jedan od najuzbudljivijih mjeseci u igraćoj industriji prvenstveno zbog E3 sajma i prikaza novih igara. Kao što je svima već poznato – E3 je zbog korona virusa odgođen, ali i dalje nas čekaju velika uzbuđenja. Kompanije će održati svoje digitalne konferencije, a većina vas jedva čeka 4.6. kad će nam Sony po prvi put pokazati PlayStation 5 igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad pričamo o samim igrama, onda je jasno kako je The Last of Us Part II apsolutno najveća igra mjeseca. Ne samo mjeseca, već možda i godina. Neki kažu i generacije.

Valorant

Ako ćemo o uspjehu neke igre suditi po beta testiranju, onda će Riotov (LoL) Valorant biti ogroman hit. Ova team based 5vs5 FPS pucačina je miks Overwatcha i CS:GO-a, i čini se da je pronašla odličan balans između te dvije igre. Vjerujemo da će ova free2play igra biti ogroman, ogroman hit.

DATUM IZLASKA:

2.6.2020.

PLATFORME:

PC

Command & Conquer Remastered Collection

Remaster kolekcija legendarnih C&C igara stiže konačno 5. lipnja kad će svi PC igrači bilo stari ili novi ponovno zaigrati ovo bezvremensko strateško čudo, ali ovaj puta u novom ruhu. Sve nas očekuje 4K HD grafika, redizajnirani UI, poboljšane animacije, zvuk, bolje kontrole kao i dodatni sadržaj koji je do sada bio dostupan samo na konzolama.

DATUM IZLASKA:

5.6.2020.

PLATFORME:

PC

Desperados III

Prvi dio ovog RTS serijala, Desperados: Wanted Dead or Alive, izašao je još 2001. godine i postao je instant klasik. Igra je postigla ogroman uspjeh, što ne možemo reći za nastavak koji ipak nije bio kvalitetan kao original. Desperados III je prequel prvog dijela i zasad nam se čini kako bi se ovaj RTS stealth serijal, mogao vratiti na velika vrata. Željni smo uvijek igara s tematikom Divljeg Zapada i zanimljivih likova koje će Desperados III definitivno imati.

DATUM IZLASKA:

16.6.2020.

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One

Disintegration

Disintegration je igra novog studija V1Interactive kojeg čine veterani igraće industrije sastavljeni od ljudi koji su zaslužni za Halo i S.O.C.O.M serijal. Igra je miks FPS pucačune i RTS strategije, a uz to upravljate ogromnih mechovima. Igra ima pravu kampanju i multiplayer, no dojmovi bete su bili dosta pomiješani jer gameplay ipak nije bio ništa posebno, odnosno je bio jednoličan dosta.

DATUM IZLASKA:

16.6.2020.

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One

The Last of Us Part 2

Trebamo li više išta dodati kad svi znamo o kojoj je igri riječ? Recenzije stižu 7 dana prije izlaska, pa ćete imati i više nego dovoljno vremena za odlučiti kupiti igru ili ne. Nastavak jedne od najboljih PlayStation igara, i jedna od najočekivanijih igara godine. Nema pritiska.

DATUM IZLASKA:

19.6.2020.

PLATFORME:

PS4

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated

Nakon što završite The Last of Us Part II, čeka vas još jedna velika igra, a to je Spužva (Sunđer) Bob. Vjerujemo da će vama roditeljima koji imate male klince igra biti zanimljiva. Za ostale nismo baš sigurni. Jasno da je riječ o igri za najmlađe među nama i za ljubitelje lika i djela Spužve Boba.

DATUM IZLASKA:

23.6.2020.

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One, Switch

Ninjala

Battle royale igra na Nintendo način. Da, Nintendo je napravio BR igru gdje igramo u ulozi Ninji. Samo 8 igrači na mapi, a sve u šarenom i veselom tonu. Čini se toliko ludo i zabavno da bi zapravo moglo funkcionirati.

DATUM IZLASKA:

24.6.2020.

PLATFORME:

Nintendo Switch

Anno History Collection

Još jedna kolekcija koja dolazi ekskluzivno za PC i opet je riječ o nama itekako dragom serijalu. Anno History Collection uključuje 1602 A.D. i ekspanziju New Islands, New Adventure; 1503 A.D.: The New World i ekspanzije Treasures, Monsters & Pirates; 1701 A.D. i ekspanziju The Sunken Dragon; Dawn of Discovery® i Venice ekspanziju. Sve ovo naravno u 4K rezoluciji i HD teksturama.

DATUM IZLASKA:

25.6.

PLATFORME:

PC

Naravno, Switch vlasnici će opet dobiti hrpu igara koje su izašle ranije na drugim platformama, pa tako 5.6. stiže The Outer Worlds, a 19.6. stiže Burnout Paradise Remastered.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano