Vijesti

Ovo su nove mape za drugu sezonu Modern Warfarea 3, a u Warzone se vraća prerađeni Fortune’s Keep

Druga sezona Modern Warfarea 3 i Warzonea broji tri potpuno nove 6v6 mape, jednu remasteriranu koja će uslijediti negdje sredinom sezone, povratak jedne mape u Warzone te standardno nova oružja i pregršt drugog sadržaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Departures je “aerodromska” mapa, Stash Hause je malena mapa s kućom u obiteljskom kvartu, a Vista je srednje velika mapa smještena na jednoj visinskoj turističkoj lokaciji u tropskom okruženju. Sredinom sezone očekujte i povratak omiljenog Das Hausa.

A kada smo kod povratničkih iskustava, u Warzone se vraća mapa Fortune’s Keep, po prvi put i s Ranked načinom igranja. Sama mapa je prerađena s više interesnih točaka, a od promjena dominira centralni dio koji je sada razoren uslijed eksplozije.

Druga sezona kreće u srijedu 7. 2. od 18 sati, a osim novih mapa očekujte četiri nova oružja, nove Aftermarked dijelove (uključujući i pilu koja se montira ispod cijevi) te nov iskustvo u Zombi modu.

Pred nama je i crossover s The Walking Deadom pa tako u novom Battle Passu možete otključati Ricka Grimesa, Kate ili Michonne.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano