Vijesti

Ovo su pobjednici A1 Adria League i najbolji esport igrači u regiji

Covid-19 pandemija poremetila je plan održavanja jednog od najvećih gaming sajmova na svijetu – Reboot Infogamera, ali ove godine su se organizatori dobro snašli te su u suradnji s A1 prošlog tjedna organizirali Reboot Online Games Week.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu Reboot Online Games Week događanja koji se streamao na društvenim mrežama i Planet Sportu odigrana je i završnica šeste sezone A1 Adria Lige u kojoj smo dobili pobjednike u CS: GO i FIFA 21 igrama, te u mobilnim igrama Brawl Stars i Clash Royaleu.

Završnicom FIFA 21 lige izdominirao je amke2001 bez poraza i tako je osvojio nagradu od 1.100 eura.

FIFA 21 poredak:

  1. amke2001
  2. Esad Memić
  3. Brstimir
  4. Ajdin977

Counter Strike: Global Offensive liga bila je nešto napetija, što se ipak ne može reći za finale. Ekipa lvlUP lagano je u finalu pobijedila Blink te su tako pobjednički igrači odnijeli nagradu od 5.000 eura i titulu najboljeg tima u regiji.

CS:GO poredak

  1. lvlUP
  2. Blink
  3. 4Glory
  4. EAGLES

Brawl Stars ligom izdominirali su dva Good Game tima od kojih je uspješniji na prvom mjestu bio Good Game Gold, a Clash Royale ligu osvojila je Joža Esports ekipa.

Za kraj napomenimo kako su se čitavi tjedan prikupljale donacije za dječji Dom Vrbina iz Siska za koji je prikupljeno više od 280 tisuća kuna. Čestitamo svima na organizaciji, a datume prijava za novu sezonu Lige očekujemo uskoro.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano