Film i glazbaVijesti

Ovo su prve slike sa snimanja Borderlands filma, postavu čini zvjezdana ekipa

Izašle su prve slike Borderlands filma, adaptacije popularnog serijala igara, a nosi ga zvjezdana postava glumaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lilith je Cate Blanchett, Kevin Hart bit će Roland, Jamie Lee Curtis glumit će Tannis, a Claptrapu će glas pružiti nitko drugi nego – Jack Black! Snimanje je u punom jeku, a prve slike sa seta objavio je magazin People.

Radnja filma smještena je, a gdje drugdje, nego na Pandoru. Zloglasna Lilith nevoljko se vraća kako bi pronašla kćer “jednog od najvećih gadova u svemiru” – Atlasa. Sklapa neobičan savez sa Rolandom, likom kojeg jako dobro poznajete iz prvog Borderlandsa budući da ste igrali s njim, a s njima su Tiny Tina, Krieg, zanstvenica Tannis, a pritom se ova vesela skupina nikako nije mogla riješiti ni Claptrapa.

Čitava postava na okupu.

Atlasova kćer navodno skriva najveću moć koju možete zamisliti, što je ujedno i razlog zašto ju pokušava pronaći gotovo čitava galaksija.

Zvuči glupavo i neobično, tako i izgleda, baš kako i priliči Borderlandsu. Premijera filma u kinima zakazana je za 9. 8. ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano